Лісові пожежі: влада Каліфорнії шукає 100 зниклих безвісти

Лісові пожежі: влада Каліфорнії шукає 100 зниклих безвісти

Укрінформ
Близько сотні людей, у тому числі, похилого віку, опинилися в офіційних списках зниклих безвісти від масштабних пожеж, що охопили американський штат Каліфорнія протягом останніх днів.

Про це повідомиляє Associated Press.

"Місцеві органи влади, які проводять пошуки серед обгорілих руїн від найбільш смертоносної стихійної пожежі в Каліфорнії, оприлюднили імена приблизно 100 осіб, які досі вважаються зниклими безвісти, у тому числі 80-ти та 90-річнних", - зауважує видання.

Тим часом, загальна кількість загиблих від великого вогню, у середу зросла до 51-ї особи. Щонайменше, 48 тіл були знайдені в Північній Каліфорнії, ще троє – на півдні штату.

Така кількість загиблих і зниклих безвісти пояснюється стрімким поширенням великого вогню, чому сприяли різкі пориви вітрів та засушлива погода.

Читайте також: Лісові пожежі у Каліфорнії: кількість загиблих зросла до 50

Як зауважує видання, раніше найбільш трагічною за кількістю летальних випадків у штаті Каліфорнія вважалася пожежа 1933 року в парковому масиві Гріффіт поблизу Лос-Анджелеса. Тоді загинуло 29 людей.

Нагадаємо, впродовж останнього тижня одразу кілька масштабних лісових пожеж спалахнуло на півдні і в північній частині штату Каліфорнія, США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-