Трамп назвав сфабрикованою справу про втручання РФ у вибори США

Трамп назвав сфабрикованою справу про втручання РФ у вибори США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання росіян у президентські вибори в США є сфабрикованим і взагалі не мало навіть починатися.

Про це він заявив у середу, під час прес-конференції в Білому домі за підсумками голосувань на проміжних виборах до американського Конгресу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У мене немає жодної стурбованості щодо "російського" розслідування, тому що це фабрикація", - відповів президент на запитання, чи не турбується він, що демократична більшість у Палаті представників відновить розслідування.

"Це ганьба, воно (розслідування – ред.) не мало навіть розпочинатися, оскільки, насамперед, не було жодного складу злочину", - зауважив нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Трамп заявив, що не планує зустріч із Путіним у Парижі

Він також заявив, що процес розслідування супроводжувався "неправдивими" заявами та витоком секретної інформації, а також що на нього витрачається "багато мільйонів доларів".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в США відбулися проміжні вибори до Конгресу. За попередніми підсумками, демократи вибороли більшість у Палаті представників. Це тепер надає їм контроль над профільними комітетами, а також можливість поновити "російське" розслідування, яке в березні поспішили згорнути республіканці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-