Британців обурило фото їхнього селища у передвиборчій рекламі США

Британців обурило фото їхнього селища у передвиборчій рекламі США

Укрінформ
Жителі англійського селища Джейвік Сендс обурилися появою фотографії свого населеного пункту в передвиборчій рекламі республіканського кандидата до Конгресу США Ніка Стелли.

Про це повідомляє Associated Press

«Політична боротьба, що вирує у Сполучених Штатах з наближенням виборів, поширилася за Атлантичний океан та обурила жителів невеликого прибережного села на сході Англії», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Стелла, який хоче обратися до Конгресу у штаті Іллінойс, використав стару фотографію селища в Ессексі на сході Англії, щоб показати американцям небезпеку, що чекає на них, якщо вони проголосують за демократів. 

"Тільки ти можеш запобігти, щоб це не стало реальністю. Допоможи президенту Трампу зберегти Америку на шляху процвітання", - написано на рекламному бюлетені. 

На фото не було вказано, що ця місцевість розташована за межами США.

Джейвік Сендс - британський курорт, що занепав, коли британці почали обирати більш бюджетні пропозиції відпочинку в Італії та Іспанії. У 2015 році уряд визнав Джейвік Сендс найбільш знедоленим районом Англії.

Читайте також: Трампа розкритикували за ролик про "мігрантів-вбивць"

Представники команди Ніка Стелли запевнили, що не мали наміру очорнити Джейвік Сендс, та ніколи не використовували назву зображеного на фото селища.

Як повідомлялося, демократи та низка республіканців засудили поширення президентом США у соцмережах ролику, в якому йдеться, що мігранти є джерелом насильства в Америці, а демократи лише сприяють цьому.  

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-