Болтон обговорив у Москві наступну

Болтон обговорив у Москві наступну "повномасштабну" зустріч Путіна й Трампа

Укрінформ
Радник президента США з питань Національної безпеки Джон Болтон під час візиту до Москви обговорив з російською стороною плани щодо проведення наступного "повномасштабного" саміту глав держав США і РФ.

Про це повідомило агентство Bloomberg із посиланням на заяви самого Болтона в російській столиці.

"Болтон сказав, що він обговорив з представником іншої сторони, Миколою Патрушевим (секретарем Ради безпеки РФ – ред.), можливості для чергового повномасштабного саміту "такого, як у Гельсінкі" між президентами Трампом і Путіним", - зауважує видання за попередніми підсумками візиту високопоставленого чиновника США в Москву.

Читайте також: Болтон поклав квіти до місця вбивства Нємцова

Як повідомлялося, перший саміт Трампа й Путіна відбувся 16 липня в столиці Фінляндії. Тоді президенти провели зустрічі в різних форматах, у тому числі, тет-а-тет, а також за присутності ключових міністрів і радників. Після цього обидва лідери виступили на спільній прес-конференції, під час якої Трамп висловив довіру словам Путіна щодо невтручання Росії в президентські вибори у США. Це викликало жорстку реакцію в Сполучених Штатах, у тому числі з боку Республіканської партії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-