Трамп піде на вибори із “новим-старим” гаслом

Трамп піде на вибори із “новим-старим” гаслом

Укрінформ
Дональд Трамп заявив, що братиме участь у наступних президентських виборах у 2020 році з гаслом "Збережемо Америку великою".

Про це він сказав в інтерв'ю агентству Associated Press.

"Трамп сказав, що він буде балотуватись на другий термін, оскільки "завжди можна зробити більше". Гаслом нової кампанії буде - "Зберегти Америку великою", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Трамп під час інтерв'ю говорив на різні теми, зокрема, про захист Саудівської Аравії від засудження у справі про зниклого журналіста. Також він звинуватив свого давнього адвоката Майкла Коена у брехні під присягою, згадав про інші внутрішньополітичні питання.

"Я не хочу, щоб хтось знищив це (досягнення як президента - ред.), тому що я можу зробити чудову роботу, але "неправильна" людина, що може прийти після мене, сидячи за цим столом, може дуже швидко знищити все, якщо вона робитиме неправильної речі. Так, я безперечно балотуватимусь ", - йдеться в інтерв'ю.

Читайте також: Трамп залишив Меланію мокнути під дощем і викликав гнів соцмереж

Щодо поточного розслідування про втручання Росії у вибори, Трамп виправдовував свого сина Дональда Трампа-молодшого за зустріч у Trump-Tower з адвокатом, пов'язаним з Кремлем, який пропонував компрометуючу інформацію про кандидата демократів Гілларі Клінтон. Трамп назвав сина "гарним парубком" та сказав, що той зробив те, що зробив би будь-який помічник кандидата в президенти.

Як повідомлялось, голова Білого дому Дональд Трамп відмовився від ідеї оприлюднення документів у справі про втручання Росії в президентські вибори в Америці після порад, які йому дали в міністерстві юстиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-