У Лондоні скасували російський бал дебютанток через проблеми з візами VIP-гостей

У Лондоні скасували російський бал дебютанток через проблеми з візами VIP-гостей

Укрінформ
Російський бал дебютанток у Лондоні цього і наступного року скасували через труднощі з отриманням британських віз багатьма VIP-гостями заходу.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Захід було скасовано на наступні два роки на тлі зростаючої напруженості між Великою Британією та Росією", - йдеться у повідомленні.

Російський бал за участю молодих дебютанток у білому вбранні і хлопців у кавалерійських мундирах п'ять років поспіль проходив у розкішному залі готелю Grosvenor House в Мейфері. Проте у 2018 і 2019 роках його не проводитимуть.

Як пояснюють організатори заходу, бал було скасовано через проблеми з отриманням віз заможними людьми, які становлять левову частку гостей.

Як відомо, відносини Лондона і Москви зіпсувалися після отруєння колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його доньки Юлії у британському Солсбері 5 березня.

В Організації з заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Британії правильно ідентифікувала речовину, якою були отруєні Скрипалі, і підтвердили російське походження "Новічка".

Читайте також: Підозрювані в отруєнні Скрипалів дали інтерв'ю пропагандистському каналу RT

Пізніше, 30 червня, сталося отруєння "Новічком" двох людей у сусідньому місті Еймсбері. Мати трьох дітей Дон Стерджесс померла. Її партнер, 45-річний Чарлі Роулі, який теж отруївся речовиною, залишається у критичному стані в лікарні.

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Сергія і Юлію Скрипалів у Солсбері. За словами прем'єр-міністра Терези Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ.

Фото: @ Al West

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-