Розвідка РФ вважала, що тримає Трампа “на гачку” - ЗМІ

Розвідка РФ вважала, що тримає Трампа “на гачку” - ЗМІ

Укрінформ
Російська розвідка вважала, що тримає обраного два роки тому президента США Дональда Трампа "на гачку".

Про це старшому адвокату департаменту юстиції Брюсу Ору стало відомо від британського екс-шпигуна Крістофера Стіла, повідомляє АР.

«Російська розвідка вважала, що Дональд Трамп був у них на гачку», - йдеться у повідомленні.

Зустріч Ора з колишнім розвідником відбулася два роки тому на тлі побоювань ФБР щодо втручання Росії у вибори США.

Під час зустрічі адвокат також дізнався про переговори між представниками виборчого штабу Трампа і російськими чиновниками.

Як зазначив Брюс Ор, він не може ручатися за точність інформації від Стіла, але вважає його надійним інформатором ФБР, який надає достовірну інформацію.

Як відомо, в США триває активне розслідування справи про втручання Росії в президентську кампанію та можливу змову команди Дональда Трампа з росіянами. Одним з останніх важливих зрушень розслідування став суд над колишнім керівником кампанії Трампа Полом Манафортом, якого обвинувачують у фінансовому шахрайстві, незаконному лобіюванні, корупційних зв'язках з олігархами, пов'язаними з РФ. Члени журі присяжних в суді Олександрії визнали Манафорта винним за 8 з 18 пунктів обвинувачення.

Читайте також: Адвокати Трампа готують "контрдоповідь" для Мюллера

Згідно з останніми повідомленнями, юристи президента США Дональда Трампа готують доповідь, яка спростовує можливі висновки спецпрокурора Роберта Мюллера, котрий очолює розслідування щодо втручання РФ в американські вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-