Трамп назвав свою

Трамп назвав свою "єдину помилку" на президентських виборах

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп розповів про свою "єдиною помилку", яку здійснив у 2016 році.

Про це він написав у четвер у Twiiter.

«Єдине, що я зробив не так, - це переміг на виборах, які, як очікували, виграють нечесна Хілларі Клінтон і демократи», - зазначив Трамп.

Він також пояснив, чому вони не виграли: «Проблема в тому, що вони забули провести кампанію в ряді штатів!»

Як відомо, Дональд Трамп не раз виступав з позицією, що розслідування спецпрокурора Мюллера щодо втручання Росії у вибори в США, є "фейковим", оскільки «грунтуэться на фейковому досьє, оплаченому Хілларі (Клінтон - ред.)»

Читайте також: Екс-адвокат Трампа збирається визнати провину і співпрацювати зі слідством

Також американський президент всіляко заперечував, що його наближені співпрацювали з Росією для забезпечення перемоги над його конкурентом — кандидатом від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, офіс спецпрокурора Мюллера продовжує активно розслідувати справу про втручання Росії у президентську кампанію і можливу змову команди Дональда Трампа з росіянами. Одним із останніх важливих зрушень розслідування став суд над колишнім керівником кампанії Трампа Полом Манафортом, якого звинувачують у фінансовому шахрайстві, незаконному лобіюванні, корупційних зв'язках з олігархами, пов'язаними з РФ. Члени журі присяжних у суді Олександрії визнали Манафорта винним по 8 з 18 пунктів обвинувачення: п'ять пунктів обвинувачення, пов'язані з податковими махінаціями, два – з порушенням банківського законодавства та один – з приховуванням рахунків в іноземних банках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-