Німецькі промисловці вимагають провести модернізацію мостів у ФРН

Німецькі промисловці вимагають провести модернізацію мостів у ФРН

Укрінформ
У зв'язку з трагедією, що сталася 14 серпня у італійському місті Генуя, і зростанням  транспортних потоків німецькі промисловці вимагають переглянути строки експлуатації зведених у 1960-ті роки у ФРН мостів та провести модернізацію багатьох з них.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Федеральна спілка німецької промисловості (BDI) в оприлюдненій у четвер, 16 серпня, заяві наполягає на негайному проведенні модернізації споруджених багато десятиліть тому автомагістральних мостів у ФРН. Автори заяви наголошують на необхідності реконструкції на тлі нещодавньої трагедії у Генуї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особливо нагально потреба в модернізації постала для значного числа мостових переходів із попередньо напруженого залізобетону. 

Читайте також: Трагедія у Генуї: влада Італії може взяти на себе контроль над дорогами

Провести таку модернізацію буде нескладно з фінансової точки зору, враховуючи позитивну динаміку перевищення бюджетних надходжень над видатками, що спостерігається останніми роками, вважають німецькі промисловці. 

Як повідомляв Укрінформ, 14 серпня в Генуї обрушився автомобільний міст: впало близько 40 автомобілів, 38 осіб загинуло.

Міністерство транспорту Італії планує подати цивільний позов проти компанії-оператора, щоб добитися розслідування справи про обвалення мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-