Трамп визнав, що чекав звільнення агента ФБР Пітера Строка

Трамп визнав, що чекав звільнення агента ФБР Пітера Строка

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп визнав, що звільнення агента ФБР Пітера Строка, який у приватному листуванні висловлював неприязнь до нього, було бажаним і очікуваним для глави Білого дому.

Про це президент США написав у серії твітер-повідомлень у понеділок.

"Агент Пітер Строк був щойно звільнений з ФБР – нарешті. Список невдах у ФБР та Мінюсті стає довшим і довшим. Виходячи з того, що Строк керував "Полюванням на відьом", чи буде воно (розслідування щодо втручання РФ у вибори – ред.) завершене? Це суцільна брехня. Ніякої змови, жодних перешкод (слідству – ред.), я просто відбиваюся!",- написав Трамп.

Читайте також: ФБР звільнило агента, який писав приватні меседжі проти Трампа - Washington Post

Нинішній глава Білого дому також згадав про свого колишнього політичного опонента на президентських виборах Гілларі Клінтон та висновки ФБР щодо відсутності ознак серйозних порушень у користуванні нею приватного серверу електронної пошти.

"Щойно звільнений агент Строк, колишній ФБРівець, відповідав за кримінальне розслідування щодо Гілларі Клінтон. Це було тотальним обманом американського суспільства, який має бути перероблено відповідним чином!", - заявив Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок стало відомо про звільнення Пітера Строка з ФБР попри те, що директор Бюро раніше розпорядився лише відсторонити його на два місяці від посади. Адвокат Строка одразу заявив, що ФБР не дотримало гарантій у забезпеченні "нормального дисциплінарного процесу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-