Поліція Сіетла вважає, що викрадач літака був самогубцем

Поліція Сіетла вважає, що викрадач літака був самогубцем

Укрінформ
Викрадачем літака, що потім упав у море, в американському Сієтлі виявився 29-річний місцевий житель. 

Правоохоронці припускають, що у такий спосіб він вирішив накласти на себе руки.

Про це повідомляє DW.

"В управлінні шерифа округу Пірс повідомили, що викрадач літака - місцевий житель, він діяв сам. Ймовірно, внаслідок падіння літака він загинув", - зазначається у публікації. 

На думку правоохоронців, інцидент не має терористичного підгрунтя. У поліції припускають, що викрадач вирішив покінчити життя самогубством.

За інформацією ЗМІ, літак розбився в районі затоки П'юджет. Викрадач, 29-річний механік, вочевидь, намагався виконати на ньому певні фігури пілотажу, однак йому забракло навичок. 

Читайте також: На Тернопільщині внаслідок падіння мотодельтаплана загинув пілот

Раніше повідомлялося, що працівник авіакомпанії "здійснив без доволу зліт на літаку без пасажирів" із аеропорту Сіетл-Такома. Інцидент стався ввечері в п'ятницю, 10 серпня (за місцевим часом). 

На борту літака Bombardier Q400 авіакомпанії Horizon Air, дочірньої компанії авіаперевізника Alaska Airlines, пасажирів не було.

В офіційному Twitter шерифа округу Пірс, що у штаті Вашингтон, поінформували, що невдовзі після злету літак почали тримати під контролем два військові винищувачі F-15s, аби запобігти ймовірному падінню авіамашини на житлові райони міста. Місцеві ЗМІ повідомили, що винищувачі не причетні до падіння літака, вони не збивали повітряне судно, а лише супроводжували його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-