Прем'єр Азербайджану дорогою на роботу врятував чоловіка від самогубства

Прем'єр Азербайджану дорогою на роботу врятував чоловіка від самогубства

Укрінформ
Прем'єр-міністр Азербайджану Новруз Мамедов відмовив від наміру вчинити самогубство чоловіка, який хотів кинутися з автомобільного моста в Баку.

Про це повідомляє Кавказ Online з посиланням на прес-секретаря Кабміну Азербайджану Акіфа Алі.

"Прем'єр-міністр Азербайджану Новруз Мамедов відмовив від наміру вчинити самогубство чоловіка, який збирався вранці 30 липня кинутися з автомобільного моста "Кероглу" на пожвавленій трасі в Сабунчинському районі Баку", - йдеться в повідомленні.

За словами Алі, через спробу суїциду було зупинено рух транспорту в бік моста, на місце події прибули співробітники МНС та інших відповідних структур. Коли Мамедову, який їхав на роботу, повідомили про інцидент, він розпорядився, щоб його службовий автомобіль направився до місця події.

На місці з'ясувалося, що 49-річний Яшар Ахмедов вирішив наклати на себе руки після сімейного конфлікту.

В результаті голові уряду вдалося поговорити по телефону з чоловіком, який вирішив накласти на себе руки, і відмовити його від наміру вчинити суїцид.

Читайте також: Військовий підпалив себе під Міноборони, вимагаючи рівних прав для бійців

"Ахмедов сказав Мамедову, що у нього є двоє дітей, матір відвезла їх кудись, і він не може знайти їх, і це підштовхнуло його до самогубства, - розповів Алі. - Прем'єр-міністр відмовив чоловіка від наміру вчинити суїцид, переконавши, що його проблема буде розглянута відповідними структурами і буде надано необхідну допомогу".

Пізніше прем'єр прийняв Ахмедова в кабміні і після бесіди з ним доручив Державному комітету з проблем сім'ї, жінок і дітей розглянути дане питання і дізнатися, де знаходяться його діти. Самому чоловікові порадили, в які структури йому потрібно звернутися, повідомляється в публікації.

Фото:Trend News Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-