Фейгін хоче бачити у суді керівників Адвокатської палати Москви

Фейгін хоче бачити у суді керівників Адвокатської палати Москви

Укрінформ
Російський юрист Марк Фейгін повідомив, що суд, на якому розглянуть його апеляцію на рішення Адвокатської палати Москви про позбавлення статусу, пройде 31 липня о 16.30. Фейгін клопотатиме про виклик до суду керівників Адвокатської палати.

Про це захисник написав в Twitter.

"Завтра, 31 липня, о 16.30 в Хамовнічеському суді продовжиться розгляд мого позову до Адвокатської палати міста Москви. Завтра я заявлю клопотання про виклик президента палати Полякова, 1-го віце-президента Резника, віце-президента Кіпніса і Клювганта (останній - найактивніший)", - пише Фейгін.

Як повідомлялося, російського юриста Марка Фейгіна, який захищає журналіста Укрінформу Романа Сущенка, 24 квітня на раді Адвокатської палати Москви позбавилистатусу адвоката. 14 травня Фейгін повідомив, що подав у Хамовнічеський суд Москви позов на Адвокатську палату Москви. 5 липня в Хамовнічеському суді Москви пройшов його розгляд, засідання суду перенесено на 31 липня.

Читайте також: Сущенко написав важливу для Фейгіна заяву

Раніше Фейгін захищав українських політв'язнів Надію Савченко, Мустафу Джемілєа, Ільмі Умерова. Після позбавлення статусу до процесу у справі незаконного затриманого в РФ українського журналіста Романа Сущенка він допущений як громадський захисник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-