Російські пранкери розіграли Юнкера й Могеріні - Euronews

Російські пранкери розіграли Юнкера й Могеріні - Euronews

Укрінформ
Російські пранкери Олексій Столяров (відомий як "Лексус") і Володимир Кузнєцов ("Вован") розіграли президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера й високого представника ЄС із закордонних справ та політики безпеки Федеріку Могеріні.

Про це повідомляє Euronews.

"Два російські пранкери розіграли президента Європейської комісії Жан-Клода Юнкера й високого представника ЄС із закордонних справ та політики безпеки Федеріку Могеріні, назвавшись прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном", - йдеться у повідомленні.

Обидві розмови відбувалися у травні, невдовзі після затвердження Пашиняна на посаду прем'єр-міністра країни.

Читайте також: "Пашинян" до Джонсона: Британія розслідує дзвінок російських пранкерів

За даними видання, під час 10-хвилинної бесіди з пранкером Юнкер, зокрема, назвав президента РФ Володимира Путіна своїм особистим другом, з яким він може поговорити коли треба.

А коли Столяров зателефонував до Могеріні й протягом 12 хвилин мав можливість з нею поспілкуватися, то вона повідомила так званому прем'єру Вірменії, що його країна завжди може розраховувати на підтримку з боку ЄС та на дуже близьку співпрацю з Союзом. 

Коли Euronews поцікавився у речників обох високопосадовців ЄС щодо автентичності плівок, вони відмовилися відповідати на запитання.

Зазначається, що на Заході звинувачують російських пранкерів у співпраці з Кремлем через їхні жарти щодо європейських політиків, включаючи екс-главу МЗС Великої Британії Бориса Джонсона. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-