Демократи в Конгресі закликали Трампа негайно скасувати саміт з Путіним

Демократи в Конгресі закликали Трампа негайно скасувати саміт з Путіним

Укрінформ
Демократи у Конгресі США закликали Трампа скасувати запланований саміт з президентом РФ Путіним після того, як Мінюст США висунув прямі обвинувачення проти 12-ти російських розвідників щодо втручання у вибори.

З відповідними заявами виступили в п'ятницю лідери демократів у Сенаті й Палаті представників, повідомив центральний американський телеканал CNN.

"Президент Трамп повинен скасувати свою зустріч з Володимиром Путіним, поки Росія не прийме переконливих і прозорих кроків, щоб довести, що вони не втручатимуться в майбутні вибори. Радісне рукостискання з Володимиром Путіним одразу після цих обвинувачень буде образою для нашої демократії", - заявив лідер демократів у Сенаті Чак Шумер.

Читайте також: США висунули офіційні обвинувачення 12 російським розвідникам

Конгресвумен Ненсі Пелосі, яка очолює демократів у Палаті представників, зі свого боку наголосила, що в нинішніх умовах відносини з росіянами повинні бути жорсткішими.

"Президент Трамп повинен вимагати й забезпечувати реальну, конкретну та всеосяжну угоду, що росіяни припинять свої триваючі напади на нашу демократію. Неможливість протистояти Путіну буде повною зрадою Конституції та нашої демократії", - заявила Пелосі.

Читайте також: Маккейн попередив Трампа перед Гельсінкі: Путін - ворог США

Нагадаємо: саміт за участю президентів США і Росії запланований наступного понеділка, 16 липня, в Гельсінкі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-