Опальний радник Трампа Майкл Флінн влаштовується на роботу

Опальний радник Трампа Майкл Флінн влаштовується на роботу

Укрінформ
Попри загрозу ув'язнення за звинуваченнями, висунутими офісом спеціального прокурора США Роберта Мюллера, екс-помічник нинішнього президента Дональда Трампа, колишній генерал Макйл Флінн, влаштовується на роботу у відому консталтингтову компанію.

Про це повідомило в вівторок впливове американське видання The Hill.

"Колишній опальний радник з питань національної безпеки Білого дому Трампа, Майкл Флінн, влаштовується до нової консалтингової компанії Stonington Global, яка пропонує послуги лобіювання, публічної політики та консультацій", - зауважується в публікації.

Причому, як підкреслює видання, це відбувається на тлі потенційної загрози для Флінна опинитися за гратами за підсумками розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії в президентські вибори в США. У грудні минулого року колишній генерал-лейтенант Флінн визнав себе винним у тому, що збрехав ФБР, нагадується в повідомленні. Зараз Флінн співпрацює зі спецпрокурором.

Читайте також: У Трампа заперечили, що він розглядає помилування Флінна й Манафорта

Компанія Stonington Global заснована Ніком Музіном, який працював консультантом для уряду Катару та Демократичної партії Албанії. У своєму коментарі з цього приводу Музін заявив, що Флінн застосовуватиме свій досвід, який він набув у військовій сфері та на напрямі національної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-