Азербайджан з 1 липня головуватиме в ОЧЕС

Азербайджан з 1 липня головуватиме в ОЧЕС

Укрінформ
Азербайджанська Республіка з 1 липня головуватиме в Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (ОЧЕС) після завершення піврічного головування Вірменії.

Про це повідомляє прес-служба посольства України у Вірменії за результатами 38-го засідання Ради міністрів закордонних справ країн-членів Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (ОЧЕС), яке відбулось в Єревані 27 червня.

"Глава української делегації Тимчасовий повірений у справах України в Республіці Вірменія Денис Автономов привітав Вірменію із завершенням піврічного головування в ОЧЕС, окрему увагу приділивши заходам, що проводилися в рамках календаря вірменського головування на території України... Засідання завершилося урочистою передачею головування в ОЧЕС Азербайджанській Республіці, яке розпочнеться з 1 липня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна, Азербайджан і Туреччина провели у Баку тристоронні консультації

У ході засідання глави делегацій країн-членів Організації, представники її інституцій, спостерігачі та секторальні діалогові партнери виступили із заявами, обговорили поточну ситуацію та перспективи  подальшого співробітництва.

Глава української делегації у своєму виступі наголосив, що лише відновлення миру і стабільності в регіоні, суверенітету і територіальної цілісності країн-членів Організації у межах міжнародно визначених кордонів може  забезпечити міцну основу для розвитку співробітництва країн ОЧЕС.

Фото посольства України у Вірменії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-