Мюллер хоче надати висновки щодо втручання РФ у вибори до осені — Bloomberg

Мюллер хоче надати висновки щодо втручання РФ у вибори до осені — Bloomberg

Укрінформ
Спецпрокурор США Роберт Мюллер має намір активізувати розслідування щодо ймовірної змови між командою Дональда Трампа і Росією під час президентських виборів у 2016 році.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерело, обізнане з перебігом розслідування.

"Спецпрокурор Роберт Мюллер готується прискорити своє розслідування щодо можливої змови між передвиборчою президентською кампанією Дональда Трампа й росіянами, які хотіли втрутитися (у президентські вибори - ред.) у 2016 році", - йдеться у повідомленні.

За словами співрозмовника, Мюллер і його прокурори планують до осені підготувати висновки і, можливо, пред'явити нові звинувачення у розслідуванні про змову.

Читайте також: Справа Манафорта: кандидатів у присяжні розпитають про друзів в Україні

Як зазначило джерело, Мюллер зможе повністю созередити свою увагу на розслідуванні справи про змову після того, як вирішить інші питання, зокрема щодо того, чи хотів президент США Дональд Трамп перешкодити правосуддю під час розслідування справи про російське втручання.

В Офісі спецпрокурора наразі відмовилися коментувати повідомлення, зазначає агентство.

Як повідомлялося, у США проводиться кілька паралельних розслідувань, у тому числі у ФБР (на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером) та Сенаті, щодо втручання Росії у президентські вибори у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-