Суду з приводу позбавлення адвокатського статусу Фейгіна відбудеться 5 липня

Суду з приводу позбавлення адвокатського статусу Фейгіна відбудеться 5 липня

Укрінформ
Розгляд позову російського юриста Марка Фейгіна до Адвокатської палаті Москви з приводу позбавлення його адвокатського статусу відбудеться 5 липня.

Про це сам Фейгін написав у Twitter.

«Чекаю 5 липня, суду з (адвокатською, - ред.) Палатою, після чого вже зможу повноцінно почати вести свій youtube-канал», - пише Фейгін.

Як повідомлялося, російського юриста Марка Фейгіна, який захищає журналіста Укрінформу Романа Сущенка, 24 квітня на раді Адвокатської палати Москви позбавили статусу адвоката. 14 травня Фейгін повідомив, що подав в Хамовнічеський суд Москви позов на Адвокатську палату Москви, опротестовуючи зазначене рішення за процесуальними показниками.

Читайте також: Фейгін знайшов спосіб оскаржити позбавлення його статусу адвоката

Інтереси Фейгіна представляє відомий російський адвокат Володимир Краснов. Краснов раніше захищав подільника Михайла Ходорковського по справі ЮКОСа - Платона Лебедєва.

Фейгін раніше захищав українських політв'язнів Надію Савченко, Мустафу Джемілєва, Ільмі Умерова. Після позбавлення статусу до процесу у справі українського журналіста Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму за нібито шпигунство, він допущений в якості громадського захисника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-