У США розслідують тиск Трампа на генпрокурора у

У США розслідують тиск Трампа на генпрокурора у "російській справі" - ЗМІ

Укрінформ
Спецпрокурор США Роберт Мюллер розслідує тиск з боку Дональда Трампа на генпрокурора Джеффа Сешнса, аби той скасував своє рішення про самовідвід у справі про російське втручання у президентські вибори в США 2016 року.

Про це повідомляє CNN із посиланням на New York Times.

"Президент Трамп тиснув на генпрокурора Джеффа Сешнса, аби той скасував своє рішення про самовідвід у нагляді за справою щодо російського втручання (у президентські вибори США 2016 року - ред.), і спецпрокурор Робер Мюллер зараз розслідує цей епізод", - йдеться у повідомленні.

За даними газети, Трамп під час вечері з Сешнсом у Флориді в березні минулого року розкритикував генпрокурора й попросив його скасувати своє рішення про самовідвід. Сешнс, натомість, відхилив прохання Трампа.

Читайте також: Запитання для Трампа: про що свідчить «список Мюллера»

Зазначається, що спецпрокурор Мюллер також розслідує численні атаки американського президента на Сешнса у медіапросторі й через Twitter.

Як повідомлялося, у США проводиться кілька паралельних розслідувань, у тому числі у ФБР (на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером) та Сенаті, щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-