Помпео

Помпео "розморожує" кадрову політику Держдепу — The Hill

Укрінформ
Держсекретар США Майк Помпео розпорядився скасувати кадрові обмеження для Держдепартаменту, запроваджені за його попередника Рекса Тіллерсона, та оголосив про набір у відомство нових працівників у межах бюджету.

Про це повідомило у вівторок видання The Hill із посиланням на службові записи держсекретаря, які отримало у своє розпорядження.

"Сьогодні я скасовую обмеження Держдепартаменту щодо найму працівників дипломатичної служби та держслужбовців, а також дозволяю Державному департаменту наймати людей у межах нинішнього фінансування", - зауважив глава американського відомства.

Повідомляється, що раніше держсекретар дозволив приймати на роботу членів сімей чинних співробітників, які працюють у місіях за кордоном, що дасть змогу застосувати їхні навички для виконання завдань американської дипломатії.

Читайте також: Помпео розповів, чого чекають США від зустрічі з Кім Чен Ином

При цьому в відомстві зазначили, що це забезпечить гнучкий підхід у заповненні вакантних посад за кордоном, необхідних для досягнення цілей зовнішньої політики Сполучених Штатів.

"Робоча сила Держдепартаменту є нашим найціннішим активом", - заявив у цьому зв'язку Помпео.

Попередній держсекретар США Рекс Тіллерсон запровадив часткові заморожування для найму на роботу після того, як відомство отримало розпорядження з Білого дому про скорочення видатків та урізання бюджету на діяльність американської дипломатії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-