Фейгін готує звернення через позбавлення його адвокатського статусу

Фейгін готує звернення через позбавлення його адвокатського статусу

Укрінформ
Позбавлений адвокатського статусу Марк Фейгін в найближчі години оприлюднить звернення до адвокатського співтовариства Росії.

Про це він написав у Facebook.

«Усіх вітаю! Дякую друзям за підтримку. У найближчі години я оприлюдню своє звернення до адвокатського співтовариства Росії. Ще раз дякую», - пише Фейгін.

Як повідомлялося раніше, російського адвоката Марка Фейгіна, який є захисником журналіста Укрінформу Романа Сущенка, 24 квітня на раді Адвокатської палати Москви позбавили статусу адвоката. При цьому на захист Фейгіна виступив тільки знаменитий адвокат Генрі Резнік.

Раніше на підтримку Фейгіна виступали IV Форум вільної Росії, опозиційний політик Олексій Навальний, російський Союз солідарності з політв'язнями, правозахисники зі Швеції та США, жюрі Премії ім. А.А.Сахарова «За журналістику як вчинок».

Читайте також: Фейгін пояснив, чого тепер можна очікувати у справі Сущенка

Марк Фейгін - російський адвокат, який захищав українських політв'язнів Надію Савченко, Мустафу Джемилєва, Ільмі Умерова.

Останньою його справою в Росії став захист кореспондента Укрінформу Романа Сущенка. Наступне судове засідання у цій справі має відбутися в Мосміськсуді сьогодні. На засідання поїхав адвокат, якому Фейгін довіряє і якого він встиг ввести у справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-