Трамп закликав Сенат

Трамп закликав Сенат "якомога скоріше" затвердити Помпео керівником Держдепу

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп звернувся до верхньої палати американського Конгресу із закликом якомога скоріше ухвалити на спільному голосуванні кандидатуру Майка Помпео, щоб він міг офіційно очолити Держдепартамент США.

Про це глава Білого дому написав на своїй офіційній сторінці в мережі Твітер, передає Укрінформ.

"Майк Помпео є видатною людиною. Він був першим у своєму класі в академії Вест Поїнт, одним із найкращих студентів Гарвардської Школи права, мав успіх у всьому, що робив. Нам потрібно, щоб Сенат схвалив Майка якомога скоріше. Він буде чудовим державним секретарем!"- написав глава Білого дому.

Водночас, у іншому твіті він звинуватив політичних опонентів від Демократичної партії в тому, що вони затягують із затвердженням номінантів президента на високі посади, зокрема, послів і суддів.

"Демократи перешкоджають процесу, а нам потрібно, щоб ці люди були затверджені для блага нашої країни!"- наголосив президент США.

Читайте також: Трамп підтверджує зустріч екс-директора ЦРУ з лідером КНДР

Як повідомляв Укрінформ, Майк Помпео, який донедавна очолював ЦРУ, був номінований президентом США Дональдом Трампом на посаду державного секретаря країни. Він уже пройшов слухання в Комітеті американського Сенату в міжнародних справах. Наступного тижня очікуються голосування по його кандидатурі спочатку в комітеті, потім – в самому Сенаті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-