Трамп обрушився зі звинуваченнями на екс-заступника глави ФБР

Трамп обрушився зі звинуваченнями на екс-заступника глави ФБР

Укрінформ
Після щедрих звинувачень на адресу екс-директора ФБР Джеймса Комі, президент США Дональд Трамп обізвав "брехуном" і "злодієм" його колишнього заступника, Ендрю Маккейба, який також займався російським розслідуванням.

Відповідний допис президент Трамп розмістив у себе на твітер-сторінці, повідомляє Укрінформ.

"Мінюст щойно оприлюднив звіт про (Ендрю – ред.) Маккейба – це повна катастрофа. Він збрехав! Збрехав! Збрехав! Маккейб був повністю підконтрольним Комі – Маккейб це Комі!! Жодної змови, все було створено гніздом цих злодіїв та наброду!" – написав нинішній глава Білого дому.

Ендрю Маккейб служив заступником директора ФБР, коли відомство очолював Джеймс Комі, та був активним учасником розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США. Після тиску з боку адміністрації Трампа він подав у відставку та збирався піти на пенсію, однак генеральний прокурор-ставленик Трампа Джеф Сешнс звільнив його за два дні до визначеного для пенсії терміну. 

Читайте також: У США звільнили заступника глави ФБР, який займався "російським" розслідуванням

Раніше Трамп уже звинувачував Маккейба в брехні на підставі аргументів, почутих у його улюбленій передачі "Фокс та друзі". 

У п'ятницю глава Білого дому також обрушився зі звинуваченнями на адресу Джеймса Комі, назвавши його брехуном за порівняння з "босом мафії".

Читайте також: Трамп назвав брехуном екс-главу ФБР, який порівняв його з "босом мафії"

Висловлювання Трампа на адресу колишнього керівництва ФБР з'явилися на тлі нових скандалів, пов'язаних з розслідуванням спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо можливої змови між президентською кампанією Трампа і російськими посадовцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-