Помпео готовий працювати над санкціями, доки Путін “сприйме меседж”

Помпео готовий працювати над санкціями, доки Путін “сприйме меседж”

Укрінформ
Кандидат на посаду державного секретаря США Майк Помпео заявив про готовність вдосконалити політику санкцій проти РФ, а також інших обмежувальних дій для того, щоб Путін нарешті усвідомив "меседж" від США.

На цьому він наголосив під час слухань у четвер у Комітеті Сенату США з питань міжнародних відносин, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Доведеться ще багато попрацювати над (виконанням – ред.) CAATSA (Акту протидії противникам Америки шляхом санкцій – ред.). Я з готовністю визнаю це", - підкреслив кандидат на посаду глави Держдепартаменту США.

Читайте також: Директор ЦРУ заявив про загибель у Сирії "пари сотень росіян"

Він висловив переконання, що Путін "не сприйняв достатньою мірою меседж", який несли з собою попередні санкції, тож "потрібно продовжувати працювати на цьому напрямі". Водночас, він зауважив, що "йдеться не лише про санкції".

У цьому зв'язку він нагадав: "Найбільше видворення 60 росіян відбулося саме за цієї адміністрації. Ця адміністрація анонсувала документ "Огляд конфігурації ядерних сил", який поставив Росію перед фактом, що ми будемо посилювати наші сили стримування".

Помпео підкреслив, що нинішня адміністрація продовжуватиме курс на подальше стримування Росії, яка намагається дестабілізувати ситуацію у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-