Форум вільної Росії: до складу постійно діючого комітету обрали Фейгіна

Форум вільної Росії: до складу постійно діючого комітету обрали Фейгіна

Фото
Укрінформ
На V Форумі вільної Росії (ФВР), що закінчився у четвер, обрано постійно діючий комітет, який складається з 11 осіб. До його складу ввійшов адвокат Марк Фейгін.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з Вільнюса.

На Форумі вільної Росії загальним, таємним рейтинговим голосуванням обрано Постійний комітет. До його складу ввійшли Володимир Ашурков, Марат Гельман, Андрій Ілларіонов, Гарі Каспаров, Данило Констянтинов, Леонід Невзлін, Ілля Пономарьов, Андрій Сидельников, Іван Тютрин, Євгенія Чирикова і адвокат українського журналіста Романа Сушенко Марк Фейгін (за кількістю поданих за нього голосів він був четвертим).

Читайте також: Каспаров закликає зупинити Путіна якомога раніше: Ціна зростає з кожним днем

Всього на V Форумі вільної Росії було проведено більше десяти сесій у різних форматах, в яких взяли участь понад 40 спікерів: Гарі Каспаров, Марк Фейгін, Андрій Піонтковський (по скайпу), Тарас Березовець, Ігор Яковенко, Борис Райтшустер, Ілля Пономарьов, Владислав Іноземцев, Аркадій Бабченко, Євгенія Чирикова і багато інших.

Форум вільної Росії у Вільнюсі / Фото: Кудрін Олег, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, у Вільнюсі 11 квітня відкрився Форум вільної Росії (ФВР), на який прибули відомі російські опозиціонери, правозахисники, активісти й експерти з України, США, Німеччини, Литви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-