Експерт назвав нового радника Трампа

Експерт назвав нового радника Трампа "найгіршим кошмаром для Росії"

Укрінформ
Новий радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон посилить жорстку позицію Білого дому щодо Росії і може рекомендувати збільшення продажу зброї для України.

Таку думку висловив аналітик Центру за національні інтереси Гаррі Казіаніс в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Я думаю, Джон Болтон є найгіршим кошмаром для Росії. Упродовж всієї кар'єри він був яструбом для Росії, він завжди виступав за жорстке ставлення щодо Москви", - зауважив експерт.

Він також висловив переконання, що заміна радника президента призведе до посилення військової підтримки України з боку США.

"Я бачу, як Болтон рекомендуватиме президенту чимало змін у політиці, серед яких - подальший продаж зброї Україні", - зазначив Казіаніс.

Читайте також: У Трампа новий радник з нацбезпеки: генерала змінив дипломат

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп минулого тижня оголосив рішення замінити Герберта Макмасетра на посаді радника з питань національної безпеки. Новим помічником Трампа стане Джон Болтон, який офіційно набуде повноважень 9 квітня.

Попри те, що він має досвід роботи на високих дипломатичних посадах, у тому числі постійним представником США при ООН, Болтона характеризують як "яструба війни", оскільки він підтримує більше силову політику, ніж дипломатичні переговори. Для призначення радниками президента кандидати не потребують затвердження в Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-