Байден розповів, як

Байден розповів, як "начистив би пику" Трампу за його ставлення до жінок

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джо Байден заявив, що "начистив би пику" президенту Дональду Трампу за його грубі висловлювання про жінок, якби це трапилось у шкільні роки.

На цьому він наголосив під час виступу в університеті Маямі, повідомив телеканал CNN.

"Чолов'яга, який зрештою став нашим національним лідером, сказав, що "може помацати жінку будь-де, і їй це сподобається", а потім сказав, мовляв "я зробив помилку", - нагадав Байден про сексуальні скандали навколо Трампа, які сколихнули американське суспільство перед президентськими виборами.

Читайте також: Колишня порноактриса підтвердила на детекторі брехні інтимний зв'язок із Трампом

"Вони запитували мене, чи хотів би я посперечатися з цим чоловіком, я відповів – ні. Я сказав, що якби ми були в школі, я завів би його за спортзал і начистив би йому пику", - зауважив колишній віце-президент.

Під час скандалів Трамп пояснював своє висловлювання тим, що це були "чоловічі розмови в роздягальні". Байден у цьому зв'язку зазначив: "У моєму житті було багато роздягалень. Ті, хто висловлювався таким чином, як правило були найтовстішими й найпотворнішими падлюками".

Читайте також: Старший син Трампа зраджував дружині зі співачкою - ЗМІ

Це вже не перша заява Байдена, адресована Трампу щодо його потворної сексуальної поведінки. Він вже наголошував, що "завів би Трампа за спортзал" під час виборчої кампанії Гілларі Клінтон у Пенсильванії.

Тим не менше, екс-віце-президент повторив своє висловлювання під час мітингу в Університеті Маямі щодо боротьби з сексуальним насильством у кампусах вищих навчальних закладів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-