Елвіс Преслі балотується на посаду конгресмена від штату Арканзас

Елвіс Преслі балотується на посаду конгресмена від штату Арканзас

Укрінформ
Справжній Елвіс Преслі висунув свою кандидатуру до нижньої палати Конгресу США від першого округу американського штату Арканзас, щоправда він доводиться лише подвійним тезкою легендарного співака.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство АР.

"Елвіс Преслі офіційно розпочав кампанію за крісло конгресмена від штату Арканзас. Але не сплутайте його з іконою рок-н-ролу, поки він не вийшов на сцену", - пише видання.

Йдеться про Елвіса Д. Преслі, який іноді виступає в образі суперзірки рок-н-ролу Елвіса А. Преслі. Він висунув свою кандидатуру від Лібертаріанської партії, створивши політичну конкуренцію нинішньому конгресмену від республіканців Ріку Кроуфорду.

Читайте також: На аукціоні в США продали особистий літак "короля рок-н-ролу" Елвіса Преслі

Обидва кандидати подали реєстраційні документи в понеділок, щоб взяти участь у перегонах у першому територіальному окрузі на сході Арканзасу. При цьому уточнюється, що республіканець Кроуфорд представляв цей регіон протягом чотирьох термінів у Конгресі.

Елвіс Д. Преслі раніше брав участь у виборах губернатора Арканзасу, судового уповноваженого та до законодавчого органу штату. Нині він висунутий від Лібертаріанської партії на з'їзді, який відбувся вихідними в штаті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-