Друкована The New York Times існуватиме не більше 10 років - гендиректор

Друкована The New York Times існуватиме не більше 10 років - гендиректор

Укрінформ
Генеральний директор американського видання The New York Times Марк Томпсон вважає, що друкована версія газети проіснує ще 10 років.

Про це повідомляє Huffpost.

"Я вважаю, що наші друковані продукти в США виходитимуть ще принаймні 10 років", - сказав він під час інтерв’ю на CNBC.

На думку Томпсона, в найближче десятиліття кількість друкованих видань зменшиться й натомість вони переходитимуть на онлайн версії.

Він наголосив, що хотів би бачити, як друкована версія виживає та процвітає, але рішення щодо її збереження буде ухвалюватися виключно на основі економічних показників.

"Наш план - продовжувати обслуговувати наших постійних передплатників (друкованої версії газети), скільки ми зможемо це робити. Але водночас ми будуватимемо наш цифровий бізнес, щоб у нас була успішна компанія, яка розвивається, та успішна новинна редакція, коли друкована версія нарешті піде в минуле", - додав він.

Читайте також: Los Angeles Times пустили з молотка за $500 млн

Як відомо, The New York Times - найстаріша і третя за популярністю після The Wall Street Journal і USA Today щоденна газета у США. Була заснована 18 вересня 1851 року і видавалася з тих пір без перерви. Газета 112 разів вигравала Пулітцерівську премію - більше, ніж будь-яке новинне видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-