Стало відомо, що було в конверті, який відправив невістку Трампа до лікарні

Стало відомо, що було в конверті, який відправив невістку Трампа до лікарні

Укрінформ
Конверт з невідомою "білою субстанцією", який відкрила в понеділок невістка Дональда Трампа, містив крохмаль та лист з емоційними образами на адресу старшого сина президента США.

Про це йдеться в матеріалі NBC News із посиланням на джерела, обізнані в ситуації.

"Конверт з білим порошком, адресований Дональду Трампу-молодшому, який спричинив госпіталізацію його дружини, Ванесси Трамп, після того, як вона відкрила його в квартирі на Манхеттені, містив сім коротких речень з прокляттями та образами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Невістку Трампа госпіталізували через лист з білим порошком

При цьому видання з посиланням на джерела, обізнані у справі, наводить уривки з листа, які стосувалися Трампа-молодшого: "Ти жахлива, жахлива людина. Я здивований, що твій батько дозволяє тобі виступати по телевізору. Ти - сімейний ідіот. Ерік (другий син президента Трампа – ред.) виглядає розумним. Це і є причиною того, чого люди тебе ненавидять. Ти отримуєш те, на що заслуговуєш". Ще одна фраза, написана в листі, містила нецензурну лексику.

Правоохоронці наразі продовжують пошуки того, хто міг відправити конверт, де також містився білий порошок, "який, як з'ясувалось, був кукурудзяним крохмалем", пише видання. Лист прийшов з Бостона, уточнюється в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, зранку понеділка 40-річна Ванесса Трамп відкрила лист з невідомою субстанцією. Після цього вона зателефонувала 911, щоб повідомити про кашель та нудоту. Внаслідок інциденту до лікарні були відправлені троє людей, які перебували в цей момент у будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-