«Зелений Тиждень» у Берліні відвідали 400 тисяч осіб

«Зелений Тиждень» у Берліні відвідали 400 тисяч осіб

Фото
Укрінформ
Організатори 83-й «Зеленого Тижня», найбільшої сільськогосподарської виставки в Європі, підвели підсумок і підрахували відвідувачів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

За даними Оргкомітету виставки, понад 400 тисяч відвідувачів Тижня (з яких 90 тисяч – професіонали галузі) витратили в її павільйонах понад 50 млн євро. Це рекорд за роки проведення експо, історія якого сягає у 1926 рік. В цілому Берлін отримав у ці дні від гостей міста, які прибули на виставку, прибуток в розмірі близько 150 млн євро.

«Міжнародний «Зелений Тиждень» є ідеальним місцем для обговорення питань сільського господарства і продовольства», - резюмував німецький галузевий міністр Крістіан Шмідт.

Виставкова площа склала цього року 116 тис кв м. На ній свою продукцію представляли 1660 компаній з 66 країн. Україна була презентована в основному національною кухнею. Організацію ресторану, який залучав безліч їдців, взяли на себе приватні особи.

Впродовж кількох останніх років країна не організовувала свого національного павільйону, але наступного року керівництво Мінагропроду обіцяє це зробити.

Висвітлювали виставку 4130 журналістів їх 65 країн, у тому числі агентство Укрінформ.

«Зелений Тиждень-2019» відбудеться 18-27 січня наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-