Білий дім заперечує участь Трампа у відставці заступника глави ФБР

Білий дім заперечує участь Трампа у відставці заступника глави ФБР

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп не брав участі у процесі відставки заступника директора ФБР Ендрю Маккейба попри те, що публічно критикував його раніше.

Про це заявила в понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Президент не був частиною процесу прийняття рішення по цьому питанню", - заявила офіційний представник президентської адміністрації.

Вона зазначила, що Білий дім має стільки ж інформації, скільки вже оприлюднили ЗМІ, та не має конкретних деталей для того, щоб озвучувати коментарі. Сандерс порадила журналістам переадресувати запитання щодо відставки Маккейба безпосередньо до ФБР.

Як повідомляв Укрінформ, заступник директора ФБР Ендрю Маккейб, який минулого року виконував обов'язки глави Бюро, у понеділок заявив про намір піти у відставку.

Читайте також: Заступник директора ФБР подав у відставку після критики Трампа - ЗМІ

Перед цим Маккейб зазнав публічної критики з боку президента США Дональда Трампа, а також представників Республіканської партії щодо його ролі у розслідуванні справи листів Клінтон. Зокрема, його звинуватили у лояльному ставленні до демократів. На цьому тлі також були висловлені сумніви щодо об'єктивної ролі Маккейба в розслідуванні ФБР можливої змови кампанії Трампа і росіян під час виборів президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-