Розслідування Мюллера підібралося до Трампа - WP

Розслідування Мюллера підібралося до Трампа - WP

Укрінформ
Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який очолює розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США, має намір зустрітися з главою Білого дому Дональдом Трампом, щоб поставити йому кілька запитань.

Про це повідомило у вівторок з посиланням на джерела американське центральне видання The Washington Post.

"Спеціальний прокурор Роберт Мюллер має намір розпитати президента Трампа впродовж ближчих тижнів щодо його рішень про звільнення радника з питань національної безпеки Майкла Флінна й директора ФБР Джеймса Комі", - повідомили двоє джерел, ознайомлених з планами спецпрокурора.

Читайте також: Суд над Манафортом може початися восени

Інтерес Мюллера до подій, коли Трамп звільнив Флінна та Комі, свідчить про те, що його розслідування зосередилось на виявленні можливих зусиль щодо перешкоджання слідству в питанні Росії.

Адвокати Трампа визначили кілька умов щодо розмови президента з командою Мюллера. Зокрема, юридична команда президента хоче, щоб свідчення Трампа були представлені в гібридній формі, тобто, частково - у вигляді письмових відповідей на запитання, частково під час розмови зі слідчими.

Читайте також: Радники Трампа відмовляють його від свідчень спецпрокурору Мюллеру – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, офіс спеціального прокурора останнім часом демонструє значну активність. Зокрема, минулого тижня був опитаний Джеф Сешнс, який обіймає посаду генерального прокурора США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-