Муженко у Брюсселі взяв участь у двох засіданнях Військового комітету НАТО

Муженко у Брюсселі взяв участь у двох засіданнях Військового комітету НАТО

Фото
Укрінформ
Начальник Генштабу - головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко взяв участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів та провів низку двосторонніх робочих зустрічей з керівництвом НАТО і країн-партнерів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

“На засіданні Військового комітету НАТО у форматі "Проекціювання стабільності" керівників військових відомств країн НАТО та партнерів поінформовано про поточну безпекову ситуацію у прилеглих до НАТО регіонах Близького Сходу та Північної Африки. Обговорено партнерство у питаннях регіональної безпеки між Європейським союзом і НАТО. Також розглянуто напрямки удосконалення форм партнерства у рамках зазначеної платформи”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, під час засідання у форматі операційних партнерів місії НАТО в Афганістані "Рішуча підтримка" було здійснено короткий огляд розвитку політичної та безпекової ситуації, а також обговорено плани подальшої діяльності місії Альянсу в цій країні.

Читайте також: Експерт пояснив, чому "кульгає" безпековий компонент "Східного партнерства"

Муженко також провів низку двосторонніх робочих зустрічей з політичним та військовим керівництвом НАТО і країн-партнерів, під час яких було обговорено поточну обстановку в Україні та навколо неї і напрямки розвитку співробітництва, інформує прес-служба МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-