Інформацію про австралійську візу можна буде отримати в міжнародному call-центрі

Інформацію про австралійську візу можна буде отримати в міжнародному call-центрі

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ Австралії вирішило поліпшити якість своїх call-центрів з отримання міграційної інформації, шляхом передачі цих послуг на аутсорсинг міжнародним підрядникам.

Про це  повідомляє видання The Canberra Times.

«Передача функцій call-центрів міжнародній компанії Datacom зменшить навантаження на Департамент міграції і дозволить йому зосереджувати більше уваги на складних та чутливих  питаннях», - йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ Австралії.

Відповідно до результатів урядового тендеру, міжнародна компанія Datacom отримала контракт на 250 робочих місць для надання консультацій з питань австралійської міграційної політики.

Офіси австралійських call-центрів, розташовані в Британії, Канаді та Сіднеї, перейдуть у підпорядкування Datacom. За словами міністра внутрішніх справ Австралії Пітера Даттона, нововведення дозволить скоротити час очікування відповіді і краще враховуватиме часову різницю.

Водночас австралійські профспілки оскаржили таке рішення, наголосивши, що аутсорсинг погіршить якість послуг, призведе до скорочення робочих місць та позбавить Австралію податкових надходжень, оскільки оплата праці в Datacom значно нижча, тож і податків компанія платитиме менше.

«Персонал у нинішніх call-центрах добре навчений і працює в рамках чітких правил Співдружності, щоб забезпечити захист чутливої особистої інформації, до якої вони мають доступ… Ми маємо серйозні сумніви щодо компетентності та захисту інформації, які будуть існувати в рамках Datacom», - заявила заступник голови австралійського профспілкового союзу Брук Мускат-Бентлі.

У відповідь міністерство внутрішніх справ Австралії надало інформацію щодо працевлаштування більшості працівників чинних call-центрів, а також поінформувало про безпекові перевірки, які пройде кожен із нових працівників.

Читайте також: Австралія відсіюватиме терористів ще у транзитних аеропортах

Очікується, що call-центр австралійської міграційної служби розпочне свою роботу під керівництвом Datacom уже в другій половині 2018 року. Загалом протягом року call-центр із міграційних питань приймає до 1,5 млн вхідних дзвінків, які включають запити щодо отримання віз, громадянства та працевлаштування в Австралії.

Українські громадяни, як і більшість європейців, і надалі зможуть отримувати австралійську візову та міграційну інформацію у візовому центрі, розташованому у Великій Британії.

Фото: visa.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-