У Конгресі кажуть, що Трамп

У Конгресі кажуть, що Трамп "під ялинку" звільнить спецпрокурора Мюллера

Укрінформ
У американському Конгресі поширюється неофіційна інформація про намір президента США звільнити спецпрокурора Роберта Мюллера, який очолює розслідування ФБР щодо втручання РФ у вибори в США та можливої змови кампанії Трампа з російським урядом.

Про це відкрито заявила конгресвумен Джекі Спейєр, повідомило в суботу центральне американське видання The Hill.

"Чутки, які ходили в Капітолії, коли я була там учора, зводились до того, що президент збирається виступити з визначною промовою наприкінці наступного тижня. І вже 22 грудня, коли ми всі поїдемо з Вашингтона (перед Різдвяними святами – ред.), він збирається звільнити Роберта Мюллера", - наводить видання слова Спейєр з її інтерв'ю каліфорнійському KQED News.

Крім того, за словами конгресвумен, яка є членом Комітету з питань розвідки Палати представників, що також долучений до "російського" розслідування, президент Трамп намагається завершити процес слідства в комітеті, посилаючись на відсутність призначених слухань на наступний рік.

Читайте також: Особисті адвокати Трампа зустрінуться зі спецпрокурором Мюллером - ЗМІ

"Я думаю, що цей президент хоче, щоб це все припинилося. Він хоче завершити ці розслідування та звільнити спеціального прокурора Мюллера", - підкреслила конгресвумен.

Як повідомляв Укрінформ, у США повідомили про те, що спецпрокурор Мюллер попросив німецький Deutsche Bank надати інформацію про рахунки президента США Дональда Трампа та його родини. Після цього особисті юристи Трампа висловили намір зустрітися з Мюллером для обговорення наступних етапів його розслідування російського втручання у вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-