Дональд Трамп закликав Конгрес покінчити з лотереєю Green Card

Дональд Трамп закликав Конгрес покінчити з лотереєю Green Card

Укрінформ
Конгрес США повинен покінчити з диверсифікаційною візовою лотереєю, відомою, як «зелена карта», і припинити ланцюгову міграцію в Америку.

До цього президент США Дональд Трамп закликав у п'ятницю, 15 грудня, під час виступу перед випускниками Академії Федерального бюро розслідувань, інформує «Голос Америки».

«Ми закликаємо Конгрес покінчити з ланцюговою міграцією в США і диверсифікаційною лотереєю і замінити її системою імміграції, яка буде надавати преференції особам, які мають необхідні для США навички та кваліфікації», – наголосив президент США.

Читайте також: Трамп встановив новий дедлайн для впровадження санкцій проти Росії - CNN

«Як ми переконалися останнім часом, перед США стоять дуже серйозні виклики. Терористи завдали ударів на вулицях і в метро Нью-Йорка двічі за останні місяці. В обох випадках вони прибули в країну, скориставшись нашою неефективною імміграційною системою, яку ми зараз стрімко виправляємо. Один прибув через ланцюгову міграцію (як член сім'ї американського громадянина), а інший за допомогою диверсифікаційної візової лотереї», – заявив президент США.

Читайте також: Трамп хоче скасувати лотерею “Green Card”

Під час виступу перед випускниками правоохоронної академії Трамп обурився тим, що для того, щоб опинитися в США, людей вибирають за результатами лотереї.

«Ми отримуємо найгірших, хто є в цих країнах - вони виявляються в лототроні, а вже звідти витягується найгірший з усіх. І ось ця людина і чує: «Вітаємо! Ти вирушаєш в Сполучені Штати», - змалював процес отримання виду на проживання за результатами диверсифікаційної візової лотереї Трамп.

Як раніше повідомляло агентство, у зв'язку з терактом у Нью-Йорку, який наприкінці жовтня здійснив 29-річний уродженець Узбекистану, що вісім років тому виграв лотерею "Green Сard", президент Трамп висловив сумнів у необхідності продовжувати цю програму Держдепартаментом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-