Трамп переконаний: доказів передвиборчої

Трамп переконаний: доказів передвиборчої "змови" з Кремлем не знайдуть

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп публічно заявив, що навіть його "найгірші" політичні противники в Демократичній партії визнають відсутність будь-якої змови між його президентською кампанією та урядом РФ у період виборів.

На цьому він наголосив під час короткого брифінгу біля своєї резиденції у п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Немає абсолютно жодної змови, і це було підтверджено. Коли ви поглянете на комітети, чи то в Сенаті, чи в Палаті представників – всі вони, навіть мої найгірші (політичні – ред.) противники – виходять і кажуть: "Немає жодної змови, але ми продовжимо шукати", - наголосив Трамп.

Він підкреслив, що розслідування витрачає "мільйони й мільйони доларів", але не доведено абсолютно жодної змови.

"Я не робив телефонних дзвінків у Росію (в період кампанії – ред.), у мене не було справ з Росією, і всі про це знають. Це все яструби-демократи, вони шукають виправдання за поразку на виборах", - зазначив Трамп.

Читайте також: Трамп продовжує відкидати докази розвідки про втручання РФ у вибори – WP

Отже, за його словами, "зараз навіть демократи підтверджують, що немає змови".

Відповідаючи на запитання щодо його останнього спілкування з  Путіним у четвер, Трамп заявив, що йшлося про КНДР.

"Головною темою розмови була Північна Корея, оскільки ми хотіли би мати його допомогу по Північній Кореї. Китай допомагає, Росія не допомагає, тож ми хотіли б, щоб Росія допомагала", - зазначив президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-