Південна Корея провела антитерористичні навчання напередодні Олімпіади

Південна Корея провела антитерористичні навчання напередодні Олімпіади

Укрінформ
Південна Корея у вівторок напередодні проведення в країні зимових Олімпійських ігор провела навчання із підтримання безпеки.

Про це повідомляє Reuters.

"Навчання включали у себе підготовку з протидії можливим терористичним атакам, в тому числі до ситуації з заручниками, наїзду автомобіля на стадіон та бомби, прикріпленої до безпілотника", - йдеться у повідомленні.

У навчаннях, проведених біля олімпійського стадіону в Пхьончхані, який розташований за 80 км від укріпленого кордону з Північною Кореєю, брали участь близько 420 осіб, у тому числі поліцейські та пожежники.

Читайте також: МОК довічно дискваліфікував 6 російських хокеїсток

Як повідомляється, напередодні Міністерство оборони Південної Кореї відзначало ризик того, що Північна Корея може вдатися до терористичних або кібератак, щоб зіпсувати подію міжнародного рівня.

Так, за даними офіційних представників уряду Південної Кореї, безпеку на зимових іграх забезпечуватимуть близько 5000 військовослужбовців.

Оргкомітет Пхьончхана з ігор 2018 року (POCOG) також найняв приватну компанію з питань кібернетичного захисту для запобігання хакерським атакам з боку КНДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-