Трамп продовжив демарш проти ФБР через звинувачення Флінну

Трамп продовжив демарш проти ФБР через звинувачення Флінну

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп продовжив у понеділок свій демарш проти ФБР через звинувачення на адресу колишнього радника Білого дому Майкла Флінна, заявивши журналістам, що це "дуже несправедливо".

З відповідною заявою він виступив зранку в понеділок перед журналістами, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Мені прикро за генерала Флінна, мені дуже прикро", - заявив глава Білого дому, порівнявши цю ситуацію зі справою його колишньої суперниці на президентських виборах Гілларі Клінтон.

"Я скажу це, Гілларі Клінтон брехала ФБР неодноразово, і їй нічого за це не було. Флінн збрехав, і вони (ФБР – ред.) знищили його життя. Я думаю, це ганьба", - наголосив Трамп, підкресливши своє ставлення до ФБР.

Читайте також: У Сенаті США побачили перешкоджання правосуддю з боку кабінету Трампа

Як повідомляв Укрінформ, у неділю нинішній глава Білого дому на своїй офіційній Twitter-сторінці висловив недовіру до розслідування ФБР, яке вивчає факти можливої змови президентської кампанії Трампа з російським урядом. "Після років, коли Комі керував ФБР, з фальшивими й нечесними розслідуваннями, зокрема, по справі Клінтон, його (Бюро – ред.) репутація тріщить по швах – найгірша за всю історію. Але нестрашно, ми повернемо йому велич", - написав Трамп у Twitter.

Тим часом, у Сенаті США розгледіли у подібних заявах Білого дому спроби втручання у встановлення правосуддя в США.

Фото: Alex Wong/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-