"Не було ніяких змов": Трамп прокоментував нові свідчення Флінна

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що його не хвилюють свідчення колишнього радника з питань нацбезпеки Майкла Флінна, які він дав ФБР. 

Про це повідомляє AFP у своєму Twitter

"Трамп сказав, що його "не турбує" те, що колишній радник може розповісти слідчим (у справі про зв'язки з Росією. - Ред.)", - йдеться у повідомленні.

Американський лідер заявив журналістам, що між його президентською кампанією та Росією "не було ніяких змов". Про це він сказав журналістам у суботу, коли залишав Білий дім, пише Reuters

Читайте також: Екс-радник Трампа визнав, що брехав ФБР про спілкування з російським послом

Як повідомляв Укрінформ, Флінн визнав себе винним у наданні неправдивих свідчень ФБР і готовий свідчити проти президента. Так, екс-радник збрехав слідчим, що не просив російського посла Сергія Кисляка відкласти голосування резолюції Ради Безпеки ООН. 

Спецпрокурор Роберт Мюллер оприлюднив заяву, в якій звинуватив Флінна в тому, що той надав ФБР дезінформацію про його контакти з представниками Росії.

Зокрема Мюллер стверджує, що Флінн дав невірну інформацію про його розмови з тодішнім послом РФ в США Сергієм Кисляком. Звинувачення проти Флінна загрожує йому 5 роками позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-