Принца Гаррі запросили провести медовий місяць в Австралії

Принца Гаррі запросили провести медовий місяць в Австралії

Укрінформ
Міністр туризму, торгівлі та інвестицій Австралії Стівен Чобо привітав принца Гаррі і американську актрису Меган Маркл із заручинами та запросив їх провести медовий місяць в Австралії.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ і торгівлі Австралії.

"Принц Гаррі вже бував в Австралії і, без сумніву, має уявлення, які незабутні враження ми можемо запропонувати. Від найкращих у світі пляжів і нескінченного узбережжя до древніх пейзажів і наших динамічних міст з вишуканою кухнею і вином. В Австралії все це є", - йдеться в заяві міністра.

Читайте також: Принц Гаррі одружиться в травні

Високопосадовець також зазначив, що в Австралії принц може влаштувати собі незабутню парубоцьку вечірку, наприклад, в місті Голд-Кост у південно-східній частині штату Квінсленд, у Північній території чи штаті Західна Австралія. А медовий місяць запропонував закоханим провести, наприклад, на острові Тасманія або у відокремленому готелі Longitude 131 у Північній території, де вже зупинялися герцог і герцогиня Кембриджські, або ж відбути на відомий острів Кенгуру чи острів Ящірки, що розташований на Великому Бар'єрному рифі.

"Для Австралії було б честю прийняти принца Гаррі і Меган Маркл. Наші туристичні оператори і наш народ вітатимуть їх з відкритими обіймами", - наголошується в заяві Чобо.

Як повідомлялося, принц Уельський Гаррі 27 листопада оголосив про заручини з американською актрисою Меган Маркл. Їхнє весілля відбудеться у травні 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-