Колишнього лідера невизнаного Придністров'я оголосили в розшук

Колишнього лідера невизнаного Придністров'я оголосили в розшук

Укрінформ
Колишній лідер невизнаного Придністров'я, який є фігурантом кількох кримінальних справ про корупцію та розкрадання державних коштів, оголошений в міжнародний розшук.

Інформацію про це підтвердив керівник Слідчого комітету невизнаної Придністровської Молдавської республіки В'ячеслав Бринзарь, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Як зазначив Бринзарь, Євгена Шевчука викликали в слідчі органи невизнаного Придністров'я для надання показів, однак він на допит не з'явився.

Читайте також: Молдовські винороби торгують з Кримом попри санкції - журналіст

Шевчук, за словами Бринзаря, звинувачується в контрабанді, а також створенні "сірих схем" для розкрадання державних коштів на заводі "Біохім", в результаті реалізації яких підприємство збанкрутувало, а також незаконному утриманні 30% зарплат і пенсій.

Подробиці про кримінальні справи, ініційовані стосовно Євгена Шевчука, в МВС і Слідчому комітеті невизнаного Придністров'я оприлюднять 1 грудня.

За даними молдовських ЗМІ, Євген Шевчук разом з дружиною Ніною Штанскі якийсь час переховувався на території Республіки Молдова, але його теперішнє місцеперебування невідоме. За неперевіреними даними, він знаходиться на території окупованого Росією Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-