Вбивство на субмарині: поліція Данії знайшла всі частини тіла журналістки

Вбивство на субмарині: поліція Данії знайшла всі частини тіла журналістки

Укрінформ
Поліція Данії повідомила, що дайвери знайшли другу руку журналістки Кім Валль, вбитої на борту підводного човна Nautilus, в тому самому районі, де були знайдені інші її останки.

Про це повідомляє The Local.

"Друга рука, знайдена у бухті Кьоге біля Копенгагена, була прикріплена до шматка металу аналогічним чином, як і ліва рука, знайдена минулого тижня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нова знахідка була "за 100 метрів" від попередньої, неподалік маршруту, яким слідував човен.

Хоча у Данії ще мають провести експертизу, чи належать обидві руки журналістці Валль, однак слідчі вважають, що тепер, після чотирьох місяців пошуку, всі частини тіла знайдені.

"Передусім, це має етичне значення для сім'ї Кім Валль. Тепер вони можуть поховати цілу людину", - повідомив слідчий.

Як повідомлялося, 30-річну Кім Валль востаннє бачили 10 серпня, коли вона сідала на побудований винахідником Мадсеном підводний човен. Коли 11 серпня журналістка не вийшла на зв'язок із сім'єю, родичі звернулися до служби порятунку на морі, але пошуки жінки не дали результату.

Мадсен спочатку заявляв, що висадив Валль, після чого на його підводному човні сталася аварія, субмарина затонула, але йому вдалося врятуватися. Проте поліція все одно затримала його.

Читайте також: Вбивство на субмарині: слідчі знайшли новий страшний доказ

Згодом інженер змінив свідчення, заявивши, що журналістка загинула внаслідок аварії на підводному човні, і він поховав її тіло в морі. Характер же ушкоджень на підводному човні дозволяв зробити висновок, що затопили його навмисне.

Було організовано пошуки, і незабаром знайшли обезголовлений жіночий торс - його винесло на берег. Аналіз ДНК встановив, що останки належать зниклій журналістці.

Мадсену пред'явлено обвинувачення в умисному вбивстві Кім Валль.

У вересні Мадсен повідомив, що шведська журналістка Кім Валь загинула на сконструйованому ним підводному човні в результаті нещасного випадку - її вдарила важка кришка люка.

Фото: DR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-