Вибори в США: Флінн почав співпрацювати зі слідством - NYT

Вибори в США: Флінн почав співпрацювати зі слідством - NYT

Укрінформ
Один із найбільш наближених донедавна до президента США Дональда Трампа радників Майкл Флінн, який мав викриті зв'язки з російським і турецьким урядами, почав працювати зі слідством на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером.

Про це йдеться в публікації американського центрального видання The New York Times у четвер.

"Адвокати Майкла Флінна – колишнього радника з питань національної безпеки президента Трампа – нещодавно повідомили юристів президента, що вони більше не можуть обговорювати питання, пов'язані з розслідуванням спецпрокурора", - зауважується в публікації із посиланням одразу на чотири джерела, ознайомлені зі справою.

Це є "ознакою того, що Флінн співпрацює з прокурорами або веде переговори з ними про таку угоду", наголошує видання.

Читайте також: Втручання у вибори США: ФБР невдовзі висуне звинувачення Флінну - ЗМІ

Раніше юристи Флінна обмінювалися інформацією з адвокатською групою Дональда Трампа про розслідування Мюллера щодо можливих зусиль з боку оточення Трампа підірвати президентську кампанію Гілларі Клінтон. Зараз це спілкування припинилося. Це може означати, що звинувачення проти Флінна є правдивими настільки, що він почав співпрацювати зі слідством, пояснюється в публікації.

Угода з Флінном дасть Мюллеру можливість вивчити пробіли за період, коли той був високопоставленим радником в кампанії Трампа, а потім був призначений радником з питань національної безпеки президента США.

Фото: Jewel Samad AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-