Перед зникненням аргентинська субмарина повідомляла про неполадки

Перед зникненням аргентинська субмарина повідомляла про неполадки

Укрінформ
Перед зникненням з аргентинського військового підводного човна повідомили про несправність в електроніці, і човен був спрямований назад на базу.

Про це заявив військово-морський представник, повідомляє Reuters.

"Аргентинський військовий підводний човен повідомив про несправність і був спрямований назад на базу", - йдеться у повідомленні.

Габріель Галеацці, командуючий флотом, повідомив, що підводний човен сплив і повідомив про проблему з електронікою перед тим, як зникнути.

"Підводний човен сплив і повідомив про несправність, тому його наземна команда наказала йому повернутися на свою військово-морську базу в Мар-дель-Плата", - сказав він.

За словами Галеацці, підводні човни підготовлені до системних несправностей. "Військове судно має безліч резервних систем, що дозволяють йому переходити від однієї(системи - ред.) до іншої, коли є несправність", - сказав він.

Згідно з останніми даними CNN, на ймовірному місці аварії сонарні системи двох пошукових кораблів ВМС США вловили шуми, схожі на стук інструментів, що ударяють об корпус підводного човна.

Читайте також: ВМС США і NASA долучилися до пошуків зниклого аргентинського підводного човна

Минулого тижня підводний човен San Juan з 44 членами екіпажу на борту зник з радарів у Південній Атлантиці. Понад десяток кораблів та літаків з Аргентини, США, Великої Британії, Чилі та Бразилії беруть участь у його пошуках.

Фото: DW, архів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-