Ілон Маск розповів про тяжке дитинство й розрив із дівчиною

Ілон Маск розповів про тяжке дитинство й розрив із дівчиною

Укрінформ
Засновник компаній SpaceX, Tesla, Pay Pal та інших всесвітньо відомих проектів мільярдер Ілон Маск крок за кроком відкриває нові технічні горизонти для людства.

Втім, у особистому житті йому довелося подолати чимало складнощів, про що він розповів у інтерв'ю виданню Rolling Stone.

"Я намагаюся робити корисні речі. Це приємне натхнення. А "корисні" означає, що ці речі мають стати цінними для решти суспільства", - поділився він своєю філософією.

Маск зауважив, що хоче робити речі, які полегшуватимуть життя людству: "Думаю, ми повинні намагатися зробити майбутнє кращим". У цьому зв'язку він висловив бажання пом'якшити наслідки глобального потепління, зробити повітря більш чистим та надати людству шанс оселитися на інших планетах.

Читайте також: Маск показав, який тунель будує під Лос-Анджелесом

Водночас, у відвертій розмові він зізнався, що йому довелося в житті подолати багато труднощів, в тому числі пережити глибокі психологічні моменти.

Попри те, що батько Ілона Маска був чудовим інженером, він усе ж був "дуже страшною людиною", розповів мільярдер. "Ви просто не уявляєте… Мій батько мав дуже ретельно продуманий диявольський план", - зазначив Маск. Він також зізнався, що в дитинстві батько застосовував проти нього фізичну силу.

Будучи вже дорослим, Ілон Маск прихильніше почав ставитися до батька. Він купив йому, його новій дружині і дітям будинок в Малібу, а також автівки й човен. Однак батько, за словами Ілона, не змінився, і зрештою вони розірвали стосунки.

Перед презентацією третьої моделі автомобіля Tesla Маск зазнав глибокої психологічної травми через розлучення зі своєю дівчиною Ембер Херд.

"Я просто розлучився зі своєю дівчиною. Я дійсно закохався, і це мене боляче вразило", - зізнався він, додавши з жалем, що це, скоріше, вона його покинула.

У день важливої презентації він відчував себе спустошеним і розбитим. Він розповів, що випив пару напоїв Red Bulls, зарядився позитивом від спілкування з іншими людьми та сказав собі: "Ці всі люди залежать від мене. Тож візьми і зроби це!"

Зараз Ілон Маск має в задумах багато різних проектів, у тому числі побудови бази на Місяці. Однак він визнає, що страждає від самотності, оскільки уникає одноденних побачень та шукає тривалих стосунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-