Суд став на бік Берлусконі: колишня дружина має повернути йому €60 мільйонів

Суд став на бік Берлусконі: колишня дружина має повернути йому €60 мільйонів

Укрінформ
Екс-прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі більше не муситиме платити колишній дружині щомісяця 1,4 мільйона євро аліментів.

Таке рішення ухвалив Апеляційний суд у Мілані, повідомляє Reuters

"Сільвіо Берлусконі більше не мусить платити своїй колишній дружині 1,4 мільйона євро (1,7 мільйона доларів) на місяць", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, колишня дружина Берлусконі Вероніка Ларіо має повернути виплати на суму близько 60 мільйонів євро, оскільки відповідно до рішення суду вона не має права на гроші.

Берлусконі, який, за даними Forbes, посідає сьоме місце серед багатіїв Італії зі статками у 7 мільярдів євро, одружився з Ларіо більше 22 років тому.

Читайте також: Берлусконі знову опинився під слідством - через зв'язки з мафією

Вони розійшлися в 2009 році, а остаточно їхнє розлучення було оформлено в 2014 році. 

Суд у 2012 році спочатку присудив дружині Берлусконі аліменти у розмірі 3 мільйонів євро на місяць. Згодом суму зменшили до 1,4 мільйона, але Берлусконі поскаржився, що все одно вона завелика.

У травні Верховний суд Італії ухвалив рішення, згідно з яким розлучення не має гарантувати подружжю попередній рівень життя, а скоріше має забезпечити їх фінансову незалежність.

Судді Мілана взяли до уваги рішення Верховного суду, зазначивши, що Ларіо, яка має готівкові депозити на 16 мільйонів євро, а також коштовності та нерухомість, не потребує додаткового щомісячного доходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-