Влада Казані в дев'ятий раз не погодила мітинг Навального

Влада Казані в дев'ятий раз не погодила мітинг Навального

Укрінформ
Влада столиці Татарстану у черговий раз відмовила російському політикові Олексію Навальному в проведенні трьох мітингів.

Про це повідомляє Idel.Реалії.

«Керівник апарату виконкому Казані Євгеній Варакін сьогодні, 14 листопада, знову відмовив місцевому штабу Навального в узгодженні трьох мітингів за участю політика Олексія Навального», - повідомили в штабі опозиціонера.

Напередодні активісти подали у виконком міста повідомлення про проведення трьох мітингів 24-го, 25-го і 26 листопада за участю Олексія Навального, який проводить агітаційний передвиборний тур.

Адміністрація Казані, починаючи з вересня, вже в дев'ятий раз відмовляє місцевому штабу Навального в узгодженні мітингів з його участю під приводом нібито порушень в поданих повідомленнях або відсутності вільних майданчиків для проведення акцій. Спроби активістів оскаржити відмови в суді результатів не принесли.

Як раніше писав глава передвиборного штабу Навального Леонід Волков, починаючи з 4 вересня прибічники опозиціонера подали 1267 повідомлень про проведення заходів. З них на спочатку заявлених майданчиках було погоджено тільки чотири мітинги.

Читайте також: Навальний показав розкішну нерухомість у США пропагандистської Putin team

Олексій Навальний має намір брати участь у виборах президента в 2018 році. З середини вересня політик проводить агітаційний тур містами країни. У багатьох регіонах влади відмовляють Навальному в проведенні мітингів. Опозиціонер звинувачує в цьому президента Росії Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-